© Sanna Hyytiäinen

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Mökkeilyä



Nuutti ja Veeti mökkitiellä
Viime viikolla mä olin Porissa maanantaista torstaihin, joten pojat oli kahestaan Turussa. Hyvin ne oli pärjänny ja oppinuki vaikka mitä uusia juttuja. Mulla vaa oli iha syrän syrjällään ku mä en nähny Nuuttia ollenkaa. Pöh, on tämäkin... Mut kiva oli tulla takas kotii!

Viikonlopuks lähdettiinki sitten Nuutin kanssa mökkeilemään Keski-Suomeen. Voi että ku oli mahtavaa! 5 tunnin automatka meni hienosti, Nuutti nukkui melkein koko matkan, hereilläoloajan söi luuta. Nuutti näki viikonloppuna kauhean määrän sukulaisia ja nautti saamastaan huomiosta! Nuutti tapasi mökillä myös Veeti-cottonin, joka kuuluu oleellisesti tähän porukkaan, asuu minun vanhempien luona. Veetin mielestä Nuutti oli vähän liian riehakas ja Nuutti sai siitä pari kertaa kuullakin. Mutta kyllä ne toimeen tuli. Uutena asiana Nuutti keksi bortsuille tyypillisen hypnoottisen tuijotuksen, jota käytti sitten Veetiin aivan jatkuvasti. Ei voi kyllä syyttää, Veeti muistuttaa aikatavalla lammasta! Oli siihen silti puututtava. Toinen viikonlopun koirakavereista oli Venla-sheltti, jonka kanssa pääsikin sitten riehumaan ihan kunnolla. Aluksi Venlan leikkiyritykset vähän jännitti, mutta pian Nuutti oli itsekin haastamassa ja siitähän se sit lähti! On tuo aika akrobaatti, teki vaikka mitä ihme ympärikierähdyksiä juostessaan ja välillä liukui mahallaan auton alle turvaan ihan älyttömällä vauhdilla. Kiitos Anu kuvista!!
Nuutti opetetteli kaivamaan 

Pihalla riehumisen jälkeen tuli väsy. Sain kyllä aika kauan ettiä ennen ku tajusin minne se on menny nukkumaan.
Nuutti ja Venla, kuvat Anu Heikelä


Kierähdys



Eilen tiistaina Nuutti tapasi tois pual jokke asuvan 12 vk:n ikäisen bortsupennun, Capon. Vauhtia riitti, vaikka Nuutti 2 viikkoa nuorempana jäikin vielä vähän jalkoihin. Capo opetti Nuuttia myös pitämään hurjaa murinaa leikkiessä! Meillä on muuten mennyt sisäsiisteysopettelu hurjan harppauksen eteenpäin: noin viikkoon ei oo tullu pissat lattialle kertaakaan ja vaan muutaman kerran alustan päälle johon saakin tehdä. Lisäks nyt on menny jo kaksi yötä ilman alustallekaan tehtyä pissaa! Nuutti on myös kasvanut melkein kilon viikkovauhtia, viime sunnuntaina painoi 6,3kg.

4 kommenttia:

  1. Voi ihanuus tuo Nuutin maski. :)

    VastaaPoista
  2. Mainiota ilmeitä ja vauhdin hurmaa!!
    Muostuttaa Mymmeliä paljon ilmeiltään :)

    VastaaPoista
  3. Miten joku voi olla noin isansä näköinen!?! :)

    VastaaPoista
  4. Mietin samaa kuin Paula: Mini-Manuhan se siinä! Hauskat ilmeet sillä :) Tuo kaivaminen kuulostaa niin kovin tutulta :)

    VastaaPoista